Ilmalämpöpumppujen myynti ja asennus Turun seudulla

JM-Asennuspalvelu myy ja asentaa ilmalämpöpumput asiakkaille noin 50 kilometrin säteellä Turusta. Palvelen sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä ja autan saamaan sisäilman miellyttäväksi kodeissa ja yritystiloissa. Asennan muun muassa Panasonicin laadukkaat ilmalämpöpumput, mutta tarvittaessa myös muiden laitteiden asennukset onnistuvat.

 

Ilmalämpöpumppu tarvitsee säännöllistä huoltoa toimiakseen mahdollisimman energiatehokkaasti. Tulen avuksesi myös silloin, kun tarvitset määräaikaishuoltoa. Lisäksi hoidan vikakorjauksia joustavasti tarpeiden mukaan. Tutustu myös muihin sähköpalveluihini.

 

Yhteystiedot

Ilmalämpöpumput avaimet käteen -periaatteella

JM-Asennuspalvelulta saat ilmalämpöpumput koteihin ja esimerkiksi yritysten tiloihin helppona avaimet käteen -ratkaisuna. Myyn, asennan, huollan ja korjaan ilmalämpöpumput. Saat yritykseltäni myös kaikki ilmalämpöpumpuissa tarvittavat varaosat.

 

JM-Asennuspalvelu on sähköalan yritys, joten voit luottaa siihen, että ilmalämpöpumppusi on asennettu turvallisesti ja kestävästi. Työ tulee myös hoidettua sovitussa aikataulussa ja budjetissa. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää ilmalämpöpumpuista ja niihin liittyvistä palveluista!

Lämmitystä ja viilennystä tarpeiden mukaan

Ilmalämpöpumpulla lämmität ja viilennät vuodenajan ja omien tarpeidesi mukaan esimerkiksi asunnot, vapaa-ajan asunnot ja yritystilat. Sopiva lämpötila parantaa tilojen viihtyisyyttä. Miellyttävän lämpötilan ohella saat raikasta sisäilmaa.

 

Ilmalämpöpumpun avulla voit myös säästää energiaa ja pienentää sähkölaskuasi. Esimerkiksi suorasähköön tai öljylämmitykseen verrattuna energiansäästö on huomattava. 

 

Kerron mielelläni lisää ilmalämpöpumpuista – ota yhteyttä!

Laadukkaat ilmalämpöpumput

JM-Asennuspalvelulta saat muun muassa Panasonicin laadukkaat ilmalämpöpumput. Tarvittaessa myös muiden valmistajien laitteiden asennukset ja huollot onnistuvat. 

 

Sekä Hitachin että Innovan valikoimaan kuuluu useita laadukkaita vaihtoehtoja, joista voit valita esimerkiksi energiatehokkuudeltaan mieleisen. Ilmalämpöpumpun valinnassa kannattaa myös huomioida esimerkiksi sen tilan suuruus, johon ilmalämpöpumppu on tarkoitus asentaa.

 

Kun haluat asiantuntevaa apua, ota yhteyttä JM-Asennuspalveluun!

Yhteystiedot